Profilul Corporației

Acest website apartine companiei IULIA IVAN DESIGN SRL.  Accesul, utilizarea acestui site, a informatiilor, a serviciilor si a produselor prezentate sunt reglementate prin urmatoarele Termene si conditii si prin informatia securizata. (“T&C”) (SI).

Folosind Serviciile, sunteti de accord cu toate Termenele si conditiile, chiar si in situatia in care suporta  modificari ulterioare. Va recomandam sa cititi aceasta pagina in mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificare.

Accesul la site este permis temporar si ne rezervam dreptul de a retrage sau edita Serviciile fara notificare prealabila.  Nu suntem raspunzatori daca, indiferent din ce cauza, acest site nu functioneaza intr-un anumit interval de timp sau pentru o anumita perioada. Din cand in cand, vom restrictiona accesul la anumite sectiuni ale site-ului.

Toate produsele prezentate pe acest site sunt reprezentative pentru colectiile brandului. Nu toate produsele noastre sunt prezentate pe acest site.

Stilul, designul si culorile produselor IULIA IVAN DESIGN SRL prezentate pe site pot fi modificate fara notificare prealabila. Am depus toate eforturile pentru a prezenta produsele in culorile si dimensiunile lor reale. Cu toate acestea, cum fiecare ecran are setari diferite, este posibil sa existe diferente de culoare fata de original. De aceea, nu va putem garanta ca ceea ce vedeti pe ecran este exact culoarea produsului original.