Livrări și retururi

LIVRARE IN ROMANIA

Expediem pe intreg teritoriul Romaniei prin partenerul nostru, FAN COURIER.

Informatii de contact pentru FAN COURIER: www.fancourier.ro

Va rugam sa retineti faptul ca nu putem expedia catre cutiile postale.

LIVRARE IN TOATA LUMEA

Expediem in intreaga lume prin intermediul Postei Romane.

Va rugam  sa va asigurati ca adresa de expediere este corecta, deoarece nu putem redirectiona comenzile dupa ce sunt deja in drum spre dumneavoastra.

Inainte de a va putea expedia achizitiile, este posibil sa fie necesar sa va confirmati datele emitentului cardului dumneavoastra. Vom face tot posibilul pentru a minimiza intarzierile.

Perioada de livrare este de 2 pana la 5 saptamani.

CONDITII DE SCHIMB SI RETURURI

Acceptam fara impedimente schimburile de produse in termen de 30 de zile lucratoare de la primire.

Pentru comenzi on-line, acceptam schimbul produsului cu retur bani, cu conditia ca produsul sa nu prezinte semne de utilizare si sa fie returnat in aceleasi conditii ca si la momentul vanzarii.

Pentru mai multe informatii,  va rugam sa ne contactati la +40723611851 sau trimiteti un e-mail la [email protected]. Timpul de livrare depinde de produsul ales, daca il avem in stoc sau trebuie sa il facem in mod special pentru dumneavoastra. Daca clientul doreste sa astepte sa schimbe un produs cu altul dintr-o colectie viitoare, suma deja platita poate ramane in contul clientului pana cand produsul este disponibil pentru cumparare. Daca noul produs dorit este mai scump decat cel returnat, clientul trebuie sa plateasca diferenta necesara.

SC IULIA IVAN DESIGN SRL nu este responsabila pentru produsele pierdute sau deplasate.