Mentenanță și întreținere

Aurul din care sunt confectionate bijuteriile noastre poate fi galben, alb sau roz. Aurul este obtinut prin aliajul aurului de 24k cu un mix de metale care ii confera nuanta specifica.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie. Prin prezentul certificat de garantie va asiguram ca bijuteriile noastre sunt marcate in conformitate cu marca de garantie proprie, marca de titlu si marca statului, aceasta fiind autorizata de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – Directia pentru Metale Pretioase. Acest certificat de garantie atesta faptul ca bijuteria este realizata din aur sau argint.

IULIA IVAN DESIGN SRL ofera servicii gratuite precum inlocuirea snururilor. Toate costurile de transport vor fi suportate de client, in cazul in care este solicitata livrarea la o adresa sau daca produsul se expediaza de catre client la noi la sediu.

Pentru o intretinere cat mai corecta a bijuteriilor va recomandam:

  • Sa purtati cu grija bijuteriile cu diamante, pietre pretioase sau perle, deoarece montura acestora nu este conceputa sa reziste la presiuni mecanice.
  • Sa pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor.
  • Sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice
  • Sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice/la masaj.
  • Evitati contactul cu substantele chimice, existand posibilitatea ca acestea sa erodeze metalul.
  • Metalul pretios isi poate pierde stralucirea in timp daca intra frecvent in contact cu agenti precum parfumul, apa sarata, creme de piele, fixativ pentru par, clor sau sulf.
  • In functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.

Garantia oferita nu acopera deteriorarile provocate bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.